over

energie voor mens en dier


energetische healing en klankmassage

Annelies Feelders

Meer dan 30 jaar geleden heeft iemand me gezegd: "jij hebt helende handen." Ik kon dat toen niet plaatsen en heb er lang niets mee gedaan, maar de loop van het leven heeft het me duidelijk gemaakt.


Nadat ik persoonijk via mijn honden heb ervaren hoeveel genezende kracht er in de natuur en het contact met dieren bestaat ben ik me gaan verdiepen in spirituele wijzen van genezen.

Na diverse cursussen op dit gebied (zoals telepathische communicatie met dieren o.a. bij Martha Williams en mediumschap bij Marion Berndsen) heb ik de volledige opleiding tot Avalon ELA energy healer (basisopleiding, verdiepingsopleiding en diverse extra specialisaties) gevolgd bij Maylight, Instituut voor Spirituele en Mentale Training.

Vervolgens heb ik door middel van diverse workshops en studiedagen de werking van de Himalaya klankschalen ervaren en leren inzetten als middel voor healing, al of niet in combinatie met Avalon ELA energie.


Mijn eigen honden, Rein (1991-2007) en Rivka (2006), hebben mij geleerd om meer intuitief te voelen, in het hier en nu te zijn, met hen van de natuur te genieten.

Ik heb hen leren zien als een spiritueel wezen, naast het vier-poten-op-de-grond stuk van hun hondzijn.  Dieren zijn niet zomaar bij ons!


Vanuit mijn achtergrond als ergotherapeut en 30 jaar ervaring in het werken in de gezondheidszorg heb ik een brede kijk op mensen ontwikkeld. De ergotherapie bekijkt mensen altijd in relatie tot hun mogelijkheden, hun activiteiten en hun omgeving.