reacties

Reacties van cliënten

HW - Huizen: "Tijdens een stressvolle periode kwam ik op advies van een vriendin bij Annelies. De eerste ontmoeting was direct hartelijk en begripvol. Annelies luisterde naar mijn verhaal en adviseerde te kiezen voor healing en klankmassage.

Voor de start van elke healing geeft het mij rust om mijn gemoedstoestand van de afgelopen periode te bespreken. Tijdens de healing merk ik vrij snel het verdwijnen van de pijn in mijn keel en in de borststreek maar vooral ook de ontspanning die optreedt bij mijn maag en in mijn buik. Deze ontspanning zorgt ervoor dat de combinatie van healing en klankmassage een zeer goede uitwerking op mij heeft. Het slapen gaat vanaf het eerste bezoek aan Annelies veel beter waardoor ik mij overdag sterker en rustiger voel. Dit is vooral in deze coronatijd belangrijk omdat dat voor iedereen maar zeker voor mij een onzekere periode is. De sessies zijn energievol en vermoeiend maar wel met het resultaat dat ik weer beter in balans begin te komen en Annelies ervoor zorgt dat ik weer meer inzicht in mijzelf krijg. Ik ben heel blij dat ik de stap naar de healing en de klankmassage heb gezet."JW - Koog a/d Zaan: "Bij Annelies voel je je al snel op je gemak door haar zachtaardigheid, rustige aanwezigheid en interesse. Ik heb een healingsessie gedaan waarbij ik goed de energie kon voelen van Annelies. Het was een bijzondere en fijne ervaring, die best nog langer had mogen duren. Na de healing ging ik met een ontspannen gevoel naar huis. Ik heb heerlijk geslapen die nacht en voelde me opvallend krachtig en energiek de dagen erna. Ook wat emotioneler, dichter bij mijn kern. De uitdaging die er voor mij ligt is om bij mijn kern te blijven en te zakken met mijn ademhaling. De sessie heeft me hierin een positieve boost gegeven. Lieve Annelies dank je wel!" PM - Amsterdam: "Mijn hond Punk is nooit een heel dappere hond geweest en eigenlijk nu - sinds mijn andere hond Buster er niet meer is - voor het eerst alleen en op zichzelf.

Het is voor Punk enorm wennen geweest dat ze nu haar maatje moet missen en daarbij is het heel snel gegaan met haar staar en ze is eigenlijk in een heel korte tijd blind geworden. Al met al niet makkelijk en Punk begon zich meer en meer af te zonderen.  

Punk is na de energiebehandeling een meer onderzoekende hond geworden. Ook heb ik gemerkt dat Punk zich ondanks dat ze nagenoeg niks meer ziet zich vrij zeker door de werkruimte beweegt, zelfs van klanten in mijn kapsalon die Punk kennen kreeg ik daar positieve opmerkingen over. Punk mag nog steeds graag met de oppas mee, maar naar buiten blijft toch best spannend , 's Avonds loopt Punk makkelijk mee, maar 's ochtends in de drukke spits heeft ze moeite met het drukke verkeer en de geluiden die daarbij horen .

De energie heeft zeker een positieve impuls gegeven aan het  gedrag van Punk. Het is fijn om te zien dat Punk ondanks dat ze niet meer ziet toch steeds nog plezier heeft in het leven. Dank je Annelies voor de behandelingen van Punk."KG - Capelle a/d IJssel: "Ik heb een paar keer een behandeling van Annelies mogen ontvangen. Ik ervaar het als een avontuur in aandacht voor het hier en nu in mezelf; mijn lichaam en mijn geest als één. Ik heb veel moeite om goed bij mijzelf te komen en rustig

te worden. Tijdens de behandeling en ook daarna voel ik mij rustiger en heb meer aandacht voor wie ik ben. Door de begeleiding van Annelies voel ik mij veiliger en geborgener bij mijzelf."

 

 

JK - Zwanenburg:  "Thai onze geadopteerde hond uit Thailand verbleef een paar dagen bij vrienden toen hij in zijn angst bleef en niet onder de tafel vandaan durfde. De logeerpartij

was duidelijk te vroeg. Het probleem echter heeft Annelies voor hem verzacht door op afstand een healing te doen. Onze vrienden zijn altijd erg enthousiast over Annelies en nu zijn wij dat inmiddels ook. Een healing op afstand en het helpt ook nog!

Daarom besloten we om met onze hond een keer een bezoek aan haar te brengen en face to face kennis te maken. Zij ging op de grond naast een verschrikte angstige Thai zitten, zij straalde haar rust naar hem uit. Met haar handen streek ze zachtjes over en boven zijn vacht. Het was duidelijk dat ze dit al eerder had gedaan en de manier waarop ze met hem omging maakte indruk op ons. Wat een bijzondere vrouw. Wij voelden dat Thai zich bij haar op zijn gemak voelde. Zo verschrikt als hij was zo rustig werd hij in haar nabijheid.

De angst die hem zo verschrikt deed zijn, is minder geworden. 

Inmiddels gaat het een stuk beter met Thai. Annelies kunnen wij van harte aanbevelen.

Haar kennis en energie zijn van grote waarde om te helpen in balans te komen. 

 

 

GK - Obdam: "Door een chronische en degeneratieve aandoening ervaar ik vermoeidheid en verdriet. Voor de behandeling voelde ik een beklemmend en zwaar gevoel rond de hartstreek. Ook was er een grote chaos in mijn hoofd en voelde mij erg neerslachtig.

Annelies kon voor de behandeling feilloos vertellen waar ik de problemen in mijn lichaam voelde. Tijdens de behandeling, met onder andere klankschalen en het overbrengen van energie, voelde ik de druk van mijn borstkas verdwijnen en het verdriet los komen, dat ik al tijden niet wilde toelaten. Na de behandeling voelde ik mij rustig, energieker en geaard.

Dank je wel hiervoor Annelies."

 

 

SS - Hilversum: "Na een lange periode van fysieke problemen (luchtweginfecties, griep, ontregelde glucose) lukte het me niet meer om op te laden en voelde ik me voortdurend uitgeput en opgejaagd tegelijkertijd, met veel hoofdpijn (band om mijn hoofd).

De normale dingen zoals werken en mijn‭ gezin lukten me niet meer zoals ik dat wilde. Annelies heeft me behandeld. Ik voelde vrijwel direct een diepe ontspanning, de band om mijn hoofd werd minder strak en de drukte in mijn hoofd werd minder. Ook de dagen er na leek mijn hoofd minder vol en voelde ik me minder gejaagd! Wat een heerlijk gevoel en zeer hoopvol voor de toekomst!"

 

 

SS - Hilversum: "Mijn lieve kat Angel (13,5 jaar) was al een paar welen niet zichzelf. Uiteindelijk at ze minder en minder. De dierenarts constateerde een schildklier afwijking en ik kreeg dieetvoer voor haar mee. Dit werkte niet, want ook dit kon ze niet eten. Uiteindelijk een injectie tegen misselijkheid en een eetlustopwekkende injectie aan haar laten geven, maar Angel werd niet beter. Ze werd rusteloos en zag er ongelukkig uit. Annelies heeft haar op afstand behandeld, na een half uur zocht Angel een fijn plekje en ging rustig liggen slapen. Na haar powernap begon ze ook weer wat te eten ❤️."

 

 

RB - Almere: "Enzo onze heidewachtel van 9 jaar sliep  's nachts nauwelijks meer, doordat hij waarschijnlijk een trauma heeft opgelopen, nadat de buren een boxer erbij hadden genomen. Deze boxer zag hij aangelijnd door het openstaande hek van de tuin staan, terwijl hijzelf vastzat aan een poot van een parasol. Hij schoot uit zijn slof en trok daarbij de poot van een verhoging af. Blijkbaar heeft hij daarbij een blessure opgelopen aan zijn rug. Echter, dat hadden we pas een week later in de gaten, omdat hij in eerste instantie nog gewoon kon rennen en zwemmen. Pas na die week kon hij dat ineens niet meer. Vervolgens hebben we hem een week rustig gehouden en heelde de spier, of het gewricht dat geforceerd was. Het ergste was dat hij na het voorval met de boxer 's nachts niet meer sliep en ik dus ook niet. Nadat we bij Annelies zijn geweest kwam er meer ontspanning bij Enzo, echter het was helaas nog niet blijvend. Op haar aanraden zijn we ook naar een holistische dierenarts gegaan. Deze heeft o.a. acupunctuur en chiropraxie toegepast. Nadat we de tweede keer bij Annelies zijn geweest in combinatie met andere voeding, de acupunctuur en chiropraxie lijkt de ontspanning terug te zijn en slaapt hij 's nachts weer normaal en ik gelukkig ook."

 

 

IH - Almere: "Ik ben met mijn Chihuahua van 15 jaar bij Annelies geweest. Hij was al een paar weken niet goed en wilde op een gegeven moment niet meer eten. Na een paar bezoeken bij de dierenarts waar hij vocht per infuus en medicijnen voor de misselijkheid had gekregen maar daar niet van opknapte ben ik met hem bij Annelies geweest. Door de rust die Annelies uitstraalt en de fijne omgeving liet hij zich rustig "behandelen". Ik nam een rustig hondje mee naar huis. De volgende dag was er nog niet veel veranderd maar tot mijn grote verbazing ging hij daarna weer eten. Annelies heeft hem nog twee keer op afstand behandeld en ik ben ontzettend blij dat hij weer normaal eet en drinkt en behalve zijn ouderdomskwaaltjes weer een gelukkig hondje is. Dank je wel Annelies!"

 

 

CB - Muiden: "Mijn paard Leila (Arabier) had last van stijfheid en spanning in de lendenen. Het resultaat van de eerste behandeling was dat zij weer soepel was en weer ruime gangen had. Een tweede behandeling enkele dagen voor een endurance wedstrijd zorgde ervoor dat zij heel relaxt en braaf een supermooie wedstrijd heeft gelopen.

Het IJslandse paard van een vriendin ondervond hetzelfde: soepeler gangen en een supertölt na de behandeling van Annelies.

Toen mijn paard een tijdje later een peesblessure had en daarom stil moest staan, leek ze na de behandeling minder pijn te hebben.

Annelies heeft mijn hond Nana die pijn en liep mank ten gevolge van een gedraaide ruggenwervel diverse keren behandeld. In het begin was ze onrustig, maar na enige tijd ontspande ze. Na elke behandeling was na twee dagen de pijn weg (de hond liep niet meer mank), maar kwam wel weer terug. Inmiddels is ze er gelukkig overheen gegroeid."

 

 

SB - Breukelen: "Een healing op afstand was wat ik als eerste heb mogen ontvangen van Annelies. Ik was ontroerd om, in de app naderhand, terug te lezen waar Annelies op afstand mijn pijn/klachten het sterkste had waargenomen en waar ze de healing op had afgestemd. Dat was een schot in de roos.

Dat motiveerde mij nog meer om een sessie in levende lijve te ondergaan. Zo heb ik bij Annelies op de bank een healingssessie ondergaan gecombineerd met klankschalen. Ik heb het geheel als heel rustgevend en relaxt ervaren. Ik zakte gedurende de sessie steeds verder in een meditatieve ontspanning, maar was me nog steeds bewust van wat er plaatsvond. Annelies bemerkte een blokkade bij mijn benen op, die er inderdaad al enige tijd zat, het was heerlijk dat daar aandacht voor mocht zijn en dat de healing en de klankschalen hun werk mochten doen. Ik kijk uit naar de volgende sessie waarin ik een klankschaalmassage zal ondergaan. Dank je wel lieve Annelies en niet te vergeten Rivka (haar hond) die heerlijk rustig op de mat op de achtergrond meewerkt."

 

 

TN - Capelle a/d IJssel: "Een verrassende behandeling bij Annelies! Tot mijn verbazing stemde ik in met iets waar ik in mijn lange leven van 79 jaar niet eerder voor in was. Ik had geen interesse voor de zweverige dingen waarover ik wel eens vluchtig las of hoorde. Ik dacht dat het in strijd met mijn Schepper zou zijn, maar deze energie is juist een uitdrukking van Hem.

Ik heb het fysiek, mentaal en spiritueel gevoeld, het heeft iets in mij wakker gemaakt. Door de energie ontstond een geestelijke rust, wat mij nog regelmatig verwondert. Zonder woorden kom je op een ander niveau in contact. Het was zo’n mooie ervaring dat ik er naar terug verlang en benieuwd ben wat verdere behandelingen brengen."

 

 

PH - Hilversum: "Aandacht in stilte, je lichaam dat reageert, diepe ontspanning!

De behandelingen van Annelies zorgen dat je lichaam weer in balans komt. Blokkades worden opgeheven, doorstroming in je hele lichaam.

Annelies maakt ook gebruik van klankschalen die er voor zorgen dat je de geluidstrillingen door je lichaam voelt gaan. Dit zorgt voor ontspanning en harmonie.

Mijn lichaam voelt in de tijd na de behandeling rust, een rust die gebruikt wordt om te herstellen.

Zonder dat ik het wist* heeft Annelies mij op afstand behandeld. Toen zij mij later vroeg of ik iets had gemerkt realiseerde ik mij dat het warme, ontspannen gevoel wat ik die middag had gevoeld de behandeling was."

* Noot van Annelies: de geplande behandeling kon onverwacht niet doorgaan, toen heb ik per app aangeboden op afstand te behandelen. De app werd pas gelezen ná de behandeling. Ik behandel natuurlijk niet zonder dat de client instemt.

 

 

TS - Huizen: "In maart 2016 heb ik een rugblessure opgelopen tijdens het skiën. De pijn en het ongemak namen met de dag toe tot de pijn onhoudbaar werd. Ik was ten einde raad. Gelukkig kon ik op dat moment bij Annelies terecht voor een energiemassage en een behandeling van mijn rug met klankschalen. De behandeling is heel prettig en ontspannend. Voor het eerst in weken was ik een paar dagen achter elkaar pijnvrij, een luxe die ik niet meer voor mogelijk had gehouden en waar ik Annelies eeuwig dankbaar voor ben!"

 

 

RS - Weesp: "Na een zeer pijnlijke huidoperatie op het voorhoofd bleef ik last houden van de littekens en had ik het gevoel van een plak deeg op de bovenkant van mijn schedel. Zeer pijnlijk bij gebruik door kapper van een tondeuse. Na één behandeling kreeg ik de volgende dag regelmatig tintelingen op de top van mijn schedel. Weer een dag later was alle narigheid verdwenen. Dit is nu 3 jaar geleden, littekens zijn alleen nog gevoelig bij sterke koude of warmte.

Daarnaast heeft Annelies een pijnlijke knokkel van mijn hand behandeld waar ik al jarenlang regelmatig last van had. Na één behandeling was ook deze pijn verdwenen."